Search found 103 matches

by kno_dk
Thu Aug 10, 2017 12:18 am
Forum: Questions & Answers
Topic: VL_WEB - pop up
Replies: 8
Views: 2649

Re: VL_WEB - pop up

Hi. I got the pop up working with the code below. It works in Chrome, EDGE and explore, but not in Firefox. I have tested on 2 pc's - same result. Does anybody had the same issue? any solution? Evtroutine Handling(#Label22.MouseHover) #Popup2.ShowDetails( #Vare2ONL ) Endroutine Evtroutine Handling(#...
by kno_dk
Mon Aug 07, 2017 11:08 pm
Forum: Questions & Answers
Topic: VL_WEB - pop up
Replies: 8
Views: 2649

VL_WEB - pop up

Hi I have a vl web pager where I have text label in a list. When I move the mouse over the label I show a pop up (a LANSA RP ) with stock information. I have a position on the pop up which is okay when I have a "normal" screen (just a few pixel left of the label). When I have a large screen the pop ...
by kno_dk
Tue Jun 13, 2017 9:24 pm
Forum: Questions & Answers
Topic: Alternative to sort_list
Replies: 2
Views: 1188

Re: Alternative to sort_list

Hi
Is it not nearly the same as http://vlforum.lansa.com.au/viewtopic.php?f=3&t=1380

/klaus
by kno_dk
Mon Jun 12, 2017 10:23 pm
Forum: Questions & Answers
Topic: LANSA web - V12 vs V14
Replies: 0
Views: 1329

LANSA web - V12 vs V14

I have a WEB application which is a mix of old webevent and wam. The application is using frames - so I have a header, navi, main and footer. In header I have a drop down which controles what to search for. When the user hit the search icon, it sends the values to the other frames in a javascrip. It...
by kno_dk
Sun Jun 04, 2017 7:33 pm
Forum: Tips and Techniques
Topic: Windows 10 upgrade and LANSA V14
Replies: 3
Views: 25132

Windows 10 upgrade and LANSA V14

Hi I have just upgraded my pc to the newest version of Windows 10. When I tried to use LANSA V14 IDE i got some error pop-up which where blanks. Af a few pop-ups i got the "Global Data initialisation failed". Here are the link to solve that problem: http://www.lansa.com/support/notes/p0453.htm Conta...
by kno_dk
Mon Apr 10, 2017 5:28 pm
Forum: Questions & Answers
Topic: VLF-ONE Error after EPC141017
Replies: 9
Views: 3474

Re: VLF-ONE Error after EPC141017

I have compile the entry point and it works fine.
by kno_dk
Mon Apr 10, 2017 5:15 pm
Forum: Questions & Answers
Topic: VLF-ONE Error after EPC141017
Replies: 9
Views: 3474

Re: VLF-ONE Error after EPC141017

I have now installed EPC 141011 and I have the folder and the VLF-one works again. Thanks.

I will try to install epc 141017 and see if that will work also.
by kno_dk
Mon Apr 10, 2017 4:35 pm
Forum: Questions & Answers
Topic: VLF-ONE Error after EPC141017
Replies: 9
Views: 3474

Re: VLF-ONE Error after EPC141017

vlwweb.dat: lansa_14_1_1_0 I do not have the folder lansa_14_1_11_2 And here are the code: <!DOCTYPE html> <html lang="en" style="height:100%"> <head> <meta charset="utf-8" /> <meta name="mobile-web-app-capable" content="yes"> <meta name="apple-mobile-web-app-capable" content="yes"> <meta name="appl...
by kno_dk
Mon Apr 10, 2017 5:05 am
Forum: Questions & Answers
Topic: VLF-ONE Error after EPC141017
Replies: 9
Views: 3474

Re: VLF-ONE Error after EPC141017

Hi.

both pc and server are at EPC141011 and EPC141017. I have followed the installation description with out any problem.
by kno_dk
Fri Apr 07, 2017 8:42 pm
Forum: Questions & Answers
Topic: VLF-ONE Error after EPC141017
Replies: 9
Views: 3474

VLF-ONE Error after EPC141017

Hi I have (had) a running VLF-ONE application. but last week I installed epc 141017 on my server and dev. pc. I have compiled my version of UF_OEXEC and checked it in. I have made the steps as described in the EPC installation guide. When I run the VLF-ONE application I get this message: Fatal Error...
by kno_dk
Mon Mar 27, 2017 8:30 pm
Forum: Questions & Answers
Topic: VL-WEB move entry up and down i list
Replies: 2
Views: 1251

Re: VL-WEB move entry up and down i list

Thanks - it works perfectly!
by kno_dk
Mon Mar 27, 2017 7:44 pm
Forum: Questions & Answers
Topic: VLF-ONE - Drag and drop
Replies: 2
Views: 1335

VLF-ONE - Drag and drop

Hi. I have copied the source from the demo drag and drop tree application - xDemoWebDragandDrop into a RP (changed Begin_Com Role(*EXTENDS ÆPRIM_WEB) -> Begin_Com Role(*EXTENDS ÆVF_AC010O) and created it as a BO in the menu. When I try to drag from the left list into the tree in the right list it mo...
by kno_dk
Sat Mar 25, 2017 12:59 am
Forum: Questions & Answers
Topic: VL-WEB move entry up and down i list
Replies: 2
Views: 1251

VL-WEB move entry up and down i list

Hi. I have this small application, where I have to move an entry up or down in a list. it looks like this at start up. The first line do not have a up arrow and the last don't have down arrow. updown1.PNG If I click on the down arrow in entry number 5 I get this result updown2.PNG the data is move c...
by kno_dk
Thu Nov 17, 2016 11:25 pm
Forum: Questions & Answers
Topic: Kerberos - IBM I and VL Forms
Replies: 2
Views: 1535

Re: Kerberos - IBM I and VL Forms

Hi.

Kerberos is working with Client Access.

They get this error (see Attachment) when they try to connect the VL form to the server.

This is a VL form they try to connect to the IBM I server and they should use Kerberos. This is nothing to do with the LANSA IDE.
by kno_dk
Mon Nov 07, 2016 8:25 pm
Forum: Questions & Answers
Topic: Kerberos - IBM I and VL Forms
Replies: 2
Views: 1535

Kerberos - IBM I and VL Forms

Hi.

We have a customer which wants to use Kerberos on the IBM I with a VL application. The Application is working today without kerberos, so do any have experience in this setup? Do it work? is there any "to do" guide?

/Klaus
by kno_dk
Mon Aug 15, 2016 8:06 pm
Forum: Questions & Answers
Topic: VLF-ONE - Check if filter is open from commandhandler
Replies: 2
Views: 1040

VLF-ONE - Check if filter is open from commandhandler

Hi I have a CRUD commandHandler RP which I can open from a filter and from the "new" button in the top menu. The RP maintain user for an application. If i create a new user from the filter it works correct, but if I use the NEW button and select user and use the save button it fails because it tries...
by kno_dk
Thu Jun 16, 2016 4:58 pm
Forum: Tips and Techniques
Topic: Using localhost with LANSA Mobile for Window 10
Replies: 2
Views: 2395

Re: Using localhost with LANSA Mobile for Window 10

Hi.

Where do LANSA Mobile fit?

Do you have an documentation for this?
by kno_dk
Mon May 23, 2016 8:51 pm
Forum: Questions & Answers
Topic: Change description on a Reusable Part
Replies: 1
Views: 1323

Change description on a Reusable Part

Hi.

Is it possible to change the Change description on a Reusable Part? if yes, how?

/Klaus
by kno_dk
Wed May 04, 2016 5:43 pm
Forum: Tips and Techniques
Topic: Upgrade VLF-WEB V.12.5 -> V14
Replies: 0
Views: 3596

Upgrade VLF-WEB V.12.5 -> V14

Hi. We have just upgraded a customers LANSA VLF-WEB solution from V12.5 -> V13 -> V14. After the upgrade the solution did not work any more. With help from Support in Sydney we checked these settings in the HTTP server: DefaultNetCCSID, DefaultFsCCSID and CGIConvMode and they where still the setting...