14 SP2 - new publishing/using new webservices

This Q&A forum allows users to post and respond to "How Do I Do ....." questions. Please do not use to report (suspected) errors - you must use your regional help desk for this. The information contained in this forum has not been validated by LANSA and, as such, LANSA cannot guarantee the accuracy of the information.
Post Reply
stevelee67
Posts: 6
Joined: Tue Mar 13, 2018 8:25 am

14 SP2 - new publishing/using new webservices

Post by stevelee67 » Sat Jun 09, 2018 7:38 am

has anyone gotten the new webservices in 14.2 to work? i've been playing around with trying to kick the tires on it and am having some issues trying to get them to work.

the documentation for consuming webservices (available in EPC 141070) is great but there is nothing about the new API Definitions in server routines

anyone have any pointers?

bark
Posts: 27
Joined: Thu Jan 05, 2017 9:56 am

Re: 14 SP2 - new publishing/using new webservices

Post by bark » Mon Jun 18, 2018 3:01 pm

Hi Steve

Hope this reply isn't too late for you but I recently got some material and examples through support for this. I was told that the material was still being improved so perhaps you should touch base with support and get the latest.
cheers
bk

stevelee67
Posts: 6
Joined: Tue Mar 13, 2018 8:25 am

Re: 14 SP2 - new publishing/using new webservices

Post by stevelee67 » Wed Jun 20, 2018 7:47 am

i put in a ticket a while ago - and am waiting on some sample code.

however, it sounds like they are doing some significant redesign of how this stuff will work in the future.

Post Reply