WLWEB in Longrange Webview

This Q&A forum allows users to post and respond to "How Do I Do ....." questions. Please do not use to report (suspected) errors - you must use your regional help desk for this. The information contained in this forum has not been validated by LANSA and, as such, LANSA cannot guarantee the accuracy of the information.
Post Reply
soa
Posts: 287
Joined: Mon Dec 07, 2015 3:15 pm

WLWEB in Longrange Webview

Post by soa » Fri Jun 15, 2018 6:46 pm

We are presenting a VLWEB inside a whitebox longrange app. The longrange page has a webview occupying the entire client area and then we set the url to the VLWEB app. This works fine but if you swipe your finger left or right the web page moves over exposing blank space and then bouncing back. I've set set the longrange webview to supress zooming and the vlweb similarly but it still happens. It doesn't look very appy.

I've posted this question in the Longrange forum without success but I gather that the LANSA mobile container is very similar to Longrange but I can't believe this happens there (I haven't tried it).


Any ideas before I go to support?

tsupartono
Posts: 74
Joined: Wed Jan 25, 2017 11:12 am

Re: WLWEB in Longrange Webview

Post by tsupartono » Mon Jun 18, 2018 9:36 am

I'm not sure if you had a chance to have a look at the last post in this thread - if not this may help you:

https://longrange.lansa.com.au/viewtopi ... =610#p1858

If you have tried the suggestion in post above and it does not make any difference for you, I'd suggest you send the issue to Support with the relevant RDMLX code.

soa
Posts: 287
Joined: Mon Dec 07, 2015 3:15 pm

Re: WLWEB in Longrange Webview

Post by soa » Mon Jun 18, 2018 9:55 am

Thanks Tony. It was my fault - I'd left the fit to width off my appbar in the layout.

Sorry to bother you guys but thanks for the help.

Post Reply