Page 1 of 1

VL-WEB #PRIM_LIST Selected?

Posted: Fri Nov 22, 2019 8:13 am
by atostaine
I have a #PRIM_LIST. This code is not executing when I have an entry selected. Is there a different way to get selected entries on VL-WEB?

selectlist #list
if ((#list.CurrentItem.selected))
*Load Popup
endIf
endSelect

Screen shot
shot.png
shot.png (93.67 KiB) Viewed 485 times

Re: VL-WEB #PRIM_LIST Selected?

Posted: Tue Nov 26, 2019 9:58 am
by BrendanB
Art,

did you try:

Code: Select all


Evtroutine Handling(#List.ItemSelected) Item(#Item)

* Call Mthroutine to Load Popup

Endroutine

B.

Re: VL-WEB #PRIM_LIST Selected?

Posted: Tue Nov 26, 2019 10:33 am
by atostaine
I could but i want the users to be able to select multiple lines