TutorialPublish Error status code 404

This Q&A forum allows users to post and respond to "How Do I Do ....." questions. Please do not use to report (suspected) errors - you must use your regional help desk for this. The information contained in this forum has not been validated by LANSA and, as such, LANSA cannot guarantee the accuracy of the information.
Post Reply
pkoopmanpk
Posts: 24
Joined: Wed Apr 26, 2017 7:12 pm

TutorialPublish Error status code 404

Post by pkoopmanpk » Fri Nov 01, 2019 1:38 am

I just tried the tutorial at https://apps.lansa.com/lansav14sp2/dem/ ... =APIBasics for creating REST API's.

I downloaded en checked in the imports from TutorialPublish.v1.zip and ConsumeTutorialPublish.v1.zip to our IBM i.

I think I'm missing a step because I get:

http://system8/dc-pgmlib/dem/tutorialw.html

Code: Select all

Error status code: 404 message: Not found received from server
Have you defined /Contacts in your Server Module?
EPC 142010 is installed.

I checked the sample sources and watched the video's, but I can't figure it out.

Pablo
Posts: 47
Joined: Wed Dec 02, 2015 10:35 am

Re: TutorialPublish Error status code 404

Post by Pablo » Fri Nov 01, 2019 3:28 am

Hi,

If you are going to use IBM i you must set up a Windows / Linux to act as front end.

There have been people who set it up, take a look at this thread ... towards the end of it.

viewtopic.php?f=3&t=1915

Hope this helps.
Pablo

pkoopmanpk
Posts: 24
Joined: Wed Apr 26, 2017 7:12 pm

Re: TutorialPublish Error status code 404

Post by pkoopmanpk » Fri Nov 01, 2019 8:29 pm

Okay, I tried it on the test server, but got the same error. And while searching I found this:

https://apps.barenbrug.lan/dc-pgmlib/lansaweb?about
About LANSA Web Server Extension (IIS)
Version 14
Service Pack 2
EPC 142003
Build Date May 3 2018
I guess this should have been 142010?

EPC 142010 was installed on the development PC, but not on the IIS web server.

Post Reply